Atributiile unui videograf din Suceava

12 decembrie 2017

Atributiile unui videograf din Suceava

In prezent, inregistrarile video sunt considerate o adevarata arta, deoarece surprind emotiile si momentele cele mai importante din viata unui om.

Videografia se realizeaza la nunti, botezuri, absolviri, petreceri private sau evenimente scolare si spectacole.  Un videograf se preocupa in mod special de prelucrarea inregistrarilor, oferindu-le un aspect cinematografic.

Se utilizeaza lumini de modelare, pentru a capta fiecare expresie faciala. Pe langa o camera video moderna, este nevoie si de un calculator performant unde se prelucreaza filmuletele.

Un videograf nu seteaza niciodata camera video pe modul automat, ci seteaza manual toti parametrii, in functie de ce rezultat doreste sa obtina.

Se realizeaza o ecranizare spectaculoasa, utilizandu-se anumite efecte speciale pentru a infrumuseta calitatea videoclipurilor.

Un videograf din Suceava personalizeaza fisierele, dupa ce le inregistreaza. In medie, filmuletele sunt prelucrate in 2-3 saptamani, se adjusteaza, ca la final, rezultatul sa fie un film, nu doar o inregistrare.

Videograful se poate conforma perfect cerintelor clientilor, adoptand mai multe stiluri.

Un cameraman pune accent pe latura tehnica, pe cand un videograf, pe cea artistica. Daca doriti sa apelati la un videograf pentru orice fel de eveniment, este foarte important sa va faceti o programare din timp, deoarece agenda acestuia este in general, foarte incarcata si riscati sa nu poata participa.

Materialul finalizat se poate primi sub mai multe modalitati de stocare, cum ar fi DVD, stick sau Bluray.

Munca depusa de un videograf este foarte complexa, bazandu-se pe o regie, necesitand atat cunostinte tehnice cat si creativitate. Desi se folosesc programe speciale de editare, nu se intervine foarte mult asupra materialului, pentru a reda intr-un mod original atmosfera din timpul oricauri eveniment.

Calitatea camerei video utiliate este foarte importanta. Se prefera o rezolutie de tip HD. O idee inedita o reprezinta si crearea unui videclip scurt de tipul ‘’Best of”, care sa introduca spectatorul in atmosfera de la nunta.

Muzica aleasa pe fundal intensifica cu 50% emotiile persoanei care urmareste filmarea.

Asadar, daca va doriti sa aveti un filmulet personalizat, puteti sa luati legatura cu un videograf din Suceava.

Ți-a plăcut? Dă mai departe!

Comentarii